Døgnrapporten i Brovst: onsdag den 25. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Brovst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

To vanvidsbilister taget i kontrol i Hadsund

Nordjyllands Politi foretog i fredags, d. 20. august 2021, en færdselskontrol med en fotovogn på Ålborgvej i Hadsund. I løbet af fem timers kontrol blev der registreret i alt 35 sager, hvor der blev kørt for stærkt ud af samlet cirka 140 køretøjer – to af disse sager var af en karakter, så der er tale om såkaldt vanvidsbilisme. Kontrollen skete på baggrund af en borgerhenvendelse.
Læs mere på politi.dk

 

Limfjorden – Fremlysning: Er det din jolle?

En jolle er fundet på spidsen af sandøen Nordmandshage ved indsejlingen til Limfjorden.
Læs mere på politi.dk

 

Nørresundby – narko konfiskeret fra påvirket bilist

Tirsdag den 24. august om aftenen standsede politiet en bilist til kontrol på Forbindelsesvejen i Nørresundby, da bilen manglede den lovpligtige indregistrering.

Betjentene henvendte sig til føreren af bilen – en 39-årig mand – som ved nærmere blik vakte mistanke til påvirket kørsel. En narkometertest gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget hash og opiater forud for kørslen. Bilisten erkendte at være påvirket af narko.

Grundet yderligere mistanke til besiddelse af ulovlig narkotika ransagede betjentene derefter bilen og visiterede bilisten. I den forbindelse fandt og konfiskerede betjentene i alt 20 stk. Contalgin piller á 10 mg, 15 stk. Rivotril piller á 2 mg samt en hash joint.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, besiddelse af ulovlig narkotika og mangel på indregistrering. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Brovst – narkopåvirket bilist uden kørekort anholdt

Natten til onsdag den 25. august ved midnatstid standsede politiet en bilist til kontrol på Udholmsvej i Brovst af rutinemæssige årsager.

Føreren af bilen – en 31-årig mand – havde ikke medbragt kørekort. Derudover så han ud til at være påvirket af euforiserende stoffer, da hans pupiller var blanke. Han virkede desuden nervøs ved politiets tilstedeværelse, hvilket yderligere vidnede om påvirket kørsel.

Man instruerede derfor bilisten i at deltage i en narkometertest. En test, der gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget amfetamin og cannabis forud for kørslen. 

Ved nærmere blik kunne betjentene desuden konstatere, at bilens forrude havde en del stenslag, der udgjorde en signifikant mangel på køretøjets udstyr.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel, ikke at have medbragt sit kørekort og mangler på køretøjets udstyr. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Støvring – nabo spillede høj musik til gene

Tirsdag den 24. august sent om aftenen modtog Nordjyllands Politi et opkald fra en borger, der har adresse i Støvring. Anmelder var dybt generet af høj musik fra naboen. Efter sigende var det ikke muligt at komme i kontakt med vedkommende, der lyttede til høj musik.

En ledig patrulje i nærheden kørte derfor til stedet for at tage en snak med begge parter. Kort tid efter ankom betjentene, hvorefter de heldigvis hurtigt fik kontakt til naboen. Efter en fornuftig dialog skruede man ned for musikken. Ej videre i sagen.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og især på offentlige arealer. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi