Døgnrapporten i Brovst: torsdag den 18. november

Profilbillede

Brovst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri af diesel

I perioden mellem tirsdag kl. 1200 og onsdag morgen blev der fra en ejendom på Vestkystvejen i Brovst lavet indbrud i et maskinhus. Her stod der en trailer med en 450 liters dieseltank. Både trailer og dieseltank blev stjålet fra stedet

Indbrud i prøvehus

Mellem onsdag aften og torsdag morgen kort før kl. blev der lavet indbrud i et nybygget hus på Kong Minos Vej i Aalborg. Gerningsmanden havde knust et vindue til soveværelset og derigennem kommet ind i huset. Fra huset blev der stjålet vaskemaskine, tørretumbler, ovn, kogeplade og bordplader.

Færdselsuheld med narkopåvirket fører

Onsdag eftermiddag skete der et færdselsuheld på Ilbro Byvej v. Hjørring. Bilen der var impliceret i uheldet var kort forinden blevet stjålet, og ejeren af bilen var på uheldsstedet. Bilen var kørt i grøften med lav hastighed. Da politiet nåede frem kunne de konstatere, at føreren af bilen var påvirket af narko. I bilen blev der desuden fundet en rygsæk med et koben og boltsaks. Ting der typisk bruges til indbrud. Føreren blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve. Han afventer nu yderligere afhøring i forhold til de effekter, der blev fundet i bilen. 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi