Festlig afslutning på Kulturuge40 med musik og prisuddeling

dato

Som en del af Kulturuge40 inviterer Tranum Strandgård Kunst- & Kulturcenter til en festlig afslutning med musik, korsang og uddeling af årets kulturpris. Arrangementet finder sted søndag den 6. oktober 2024 kl. 14.00, og alle er velkomne uden forudgående tilmelding.

Kulturuge40 byder på hele 40 kulturelle arrangementer i perioden fra 28. september til 6. oktober 2024. Den festlige afslutning på Tranum Strandgård Kunst- & Kulturcenter bliver en eftermiddag fyldt med musik, taler og korsang.

Musik og korsang
Duoen Kirkegaard/Gregersen vil sørge for den musikalske underholdning med stemningsfuld jazz, soul og skønne danske melodier. Derudover vil junior- og ungdomskorene fra Jetsmark Kirke optræde og bidrage til den festlige stemning.

Uddeling af årets kulturpris
En af dagens højdepunkter bliver uddelingen af årets kulturpris. Formanden for Kultur-, fritids- og landdistriktsudvalget, Helle Bak Andreasen, vil overrække prisen til årets vinder. Hvem der løber med den fornemme hæder, afsløres på dagen.

Se hele programmet
Kulturuge40 præsenterer et bredt udvalg af kulturelle oplevelser i Jammerbugt Kommune. For at se hele programmet kan du besøge Kulturbladets hjemmeside: Kulturblad - Kulturelle oplevelser i Jammerbugt Kommune.

Praktisk information
Dato: Søndag den 6. oktober 2024
Tid: Kl. 14.00
Sted: Tranum Strandgård Kunst- & Kulturcenter, Strandvejen 143, Tranum Strand, 9460 Brovst
Entré: Ikke oplyst
Arrangør: Alle
Kontakt: kulturklub@jammerbugt.dk

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut