Mange mødte op til åbent hus på det nye Skolecenter Jetsmark

Foto: Jammerbugt Kommune. Mange fremmødte til åbent hus
dato

Borgmesteren bød velkommen, og herefter kunne alle fremmødte frit bevæge sig rundt på det nye Skolecenter Jetsmark og kigge nærmere på både klasselokaler, fællesarealer, personalerum, kontorer og udeareal.

Jammerbugt Kommune inviterede til åbent hus på det nye Skolecenter Jetsmark for alle interesserede tirsdag efrermiddag 30. maj 2023. 

Mange havde taget imod invitationen og lagde vejen forbi for at få et nærmere kig på den nye, store skole.

Borgmester Mogens Christen Gade bød velkommen og fortalte om det vellykkede byggeprojekt, som er en investering i et af de absolut største anlægsprojekter i Jammerbugt Kommunes historie. Målet var en skole designet og bygget efter de nyeste pædagogiske principper og viden om læringsmiljøer – med en moderne, tidløs og velfungerende arkitektur.

Og det mål er nu realiseret.

Håbet er, at skolen også kommer til at fungere som et kulturcenter, hvor der kan være koncerter, aftenskolehold eller andre aktiviteter – ligesom det også er tanken, at udearealerne kan bruges som en form for bypark og samlingssted.

Efter borgmesterens ord blev der nysgerrigt kigget nærmere rundt omkring i bygningen, som er bygget op omkring et hjerterum i midten, zoner med mulighed for gruppearbejde og yderst – ud mod landskabet – rolige klasseværelser. Stilen er gennemført med materialer og farver, som afspejler naturen i Jammerbugt.

Alle aldre var mødt op til åbent hus, og Jammerbugt Kommune er glade for, at både elever, forældre, lokalbefolkning m.fl. interesserer sig for den nye skole.

Nu mangler skolen at blive helt klar med møbler osv. – og at udearealerne bliver helt færdige.

Og så mangler der selvfølgelig det allervigtigste: nemlig at lokalerne bliver fyldt med liv og læring, når skoleeleverne rykker ind til skolestart i august.

Kilde: Jammerbugt Kommune
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.