Natasja og Victor skal fejre H.K.H. Prins Christian

Foto: Jammerbugt Kommune .
dato

De heldige gæster, der skal til 18 års fødselsdag på Christiansborg Slot d.15. oktober blev Natasja fra Halvrimmen og Victor fra Fjerritslev

D. 15. oktober sætter Natasja Joan Pilgaard fra Halvrimmen og Victor Lund Andersen fra Fjerritslev kursen mod Christiansborg Slot, hvor der i anledning af Hans Kongelige Højhed Prins Christians 18-års fødselsdag er inviteret til fest.

Her skal de sammen med to 18-årige fra de resterende 97 kommuner i Danmark fejre den jævnaldrende tronarving.

I går blev de to unge overrasket af formand og næstformand for Børn- og familieudvalget, Susanne Møller Jensen og Ulla Flintholm, midt i henholdsvis en psykologitime på Fjerritslev Gymnasium og en sygedag derhjemme.

I dag var de to udvalgte unge Jammerbugt-repræsentanter inviteret en tur på rådhuset i Aabybro for at trykke hænder med borgmester Mogens Christen Gade og modtage en Jammerbugt pin.

Natasja og Victor er udvalgt som repræsentanter for mangfoldigheden blandt unge i Jammerbugt Kommune. Som studerende på henholdsvis SOSU Nord i Brovst og Fjerritslev Gymnasium, repræsenterer de både en erhvervsfaglig og en gymnasial uddannelse. Natasja sætter med sin bopæl i Halvrimmen ansigt på alle de mange unge, der bor i mindre byer, imens Victor, der med sin familie flyttede til Fjerritslev for 4 år siden, er en af de unge, der beboer kommunens hovedbyer.

Selv glæder de to sig til festen på Christiansborg. Forventningen er, at det bliver en oplevelse for livet, og målet er at få snak med fødselaren. Man kan jo i hvert fald sige tillykke til ham, er de enige om.

Kilde: Jammerbugt Kommune