Nyt fra Brovst i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Brovst er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Indbrud i garage

I perioden fra tirsdag aften og indtil onsdag morgen blev der lavet indbrud i en garage på Tingskovvej i Brovst. Gerningspersonen havde knust porten ind til garagen, og derigennem skaffet sig adgang. Fra stedet blev der stjålet nogle motorsave, PGO scootere med reservedele og et svejseapparat. Der blev endvidere stjålet en grøn ATV og nogle knallerter. På stedet blev der fundet en del spor, der blev sikret og som nu indgår i efterforskningen af indbruddet.

 

Gasudslip

Torsdag formiddag kl. 1147 fik politiet anmeldelse om et gasudslip på et biogasanlæg på Holmevej i Farsø. På stedet var der fire medarbejdere, der fik det dårligt og der blev sendt 4 ambulancer til stedet. Redningspersonalet tilså de fire personer, der alle havde ubehag og kvalme. Der havde været udslip af kuldioxid, CO2 og brint.

Lov om euforiserende stoffer

Torsdag eftermiddag kl. 1637 bemærkede en patrulje en person på Søndre Skovvej i Aalborg. Han udviste tilpas mistænkelig adfærd til, at patruljen rettede henvendelse til vedkommende. Han blev visiteret på stedet og fundet i besiddelse af 6, 39 gram kokain, der blev konfiskeret. Han kan se frem til at modtage en bøde for forholdet.

Beruset og påvirket person anholdt

Torsdag eftermiddag opstod der uro på springvandspladsen i Hjørring. En tilsyneladende meget beruset og påvirket kvinde havde taget plads på en bænk på stedet. Pågældende råbte og skreg ad forbipasserende og skabte utryghed og uro på pladsen. Politiet blev tilkaldt og da patruljen nåede frem, blev aggressionerne rettet mod patrulje. Der blev udstødt ganske mange ukvemsord mod patruljen, og på trods af store pædagogiske evner og tålmodighed endte det med, at patruljen måtte anholde den berusede kvinde. Hun blev bragt til Aalborg og indsat i detentionen. En sådan opførsel medfører en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Spirituskørsel og narko

Torsdag aften kl. 1915 blev der standset en bil på Petersborgvej i Vejgård i Aalborg. Føreren blev spiritustestet og testen viste, at han havde for meget spiritus i blodet til lovligt at kunne køre bil. Han blev anholdt med henblik på udtagelse af blodprøve. Ved visitationen blev han endvidere fundet i besiddelse af lidt skunk og lidt hash. Det er ulovligt, og det får han en bøde for. Spiritussagen bliver afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi